Sinem Kobal'dan Karın Kası Şovu! Dönüşü Muhteşem Oldu!

Yeni sezonda ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Sinem Kobal bir dergiye verdiği pozlarla çok konuşulurken, fit hali ile övgü topladı. 

 

Yeni sezonda ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Sinem Kobal bir dergiye verdiği pozlarla çok konuşulurken, fit hali ile övgü topladı. Yeni sezonda ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Sinem Kobal bir dergiye verdiği pozlarla çok konuşulurken, fit hali ile övgü topladı. 

 

Son olarak bir dergiye poz veren Sinem Kobal'ın pozları çok konuşulmuştu. İki çocuk sonrası yeniden gecelerde de boy göstermeye başladı. Sinem Kobal fit hali ile övgü topladı. Karın kasları da dikkatlerden kaçmadı. Son zamanlarda neredeyse her gün magazinde yer bulan Sinem Kobal sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanıyor. Sık sık davet ve törenlerde boy gösteren Sinem Kobal adeta yeni projeler için "Hazırım" diyor. Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal'ın dönüşü muhteşem oldu. Son olarak bir dergiye poz veren Sinem Kobal'ın pozları çok konuşulmuştu. İki çocuk sonrası yeniden gecelerde de boy göstermeye başlayan Sinem Kobal fit hali ile özgüleri topluyor. Uzun bir aradan sonra hızlı bir dönüş yapan Sinem Kobal son olarak katıldığı ödül töreninde derin dekolteli siyah elbisesi ile adeta büyüledi. Güzel anne Sinem Kobal'ın karın kasları da dikkatlerden kaçmadı. Kapak olduğu dergiye verdiği röportajda "kızlarım beni günden güne değiştiriyor" diyen Sinem Kobal hayranlarına da yeni proje müjdesi vermişti.

 

sinem kobal fit goruntusu ile ovgu topladi



Etiketler: