Sinem Kobal Ev Kazası Geçirdi! Eşi Kenan İmirzalıoğlu'ndan Destek Geldi!

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte katıldığı davette objektiflere yansırken yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte katıldığı davette objektiflere yansırken yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte katıldığı davette objektiflere yansırken yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Didem Keleş-İsmail Akyazıcı çiftinin Beykoz’daki Pamera Garden’da gerçekleşen düğününe katıldı. Ayağı sargılı olan ve Kenan İmirzalıoğlu’nun yardımıyla yürüyebilen Sinem Kobal, “Merdivenden inerken ayağım kaydı, tatsız bir burkulma oldu. Kırık ya da çatlak yok, sanırım 1 haftaya geçer. Şimdilik üstüne basamıyorum” dedi. Sinem Kobal, poz verirken de eşinin ayağına basarak ondan destek aldı. Düğünde nikâh şahidi olan Kenan İmirzalıoğlu, “Nikâhlarda ‘evet’ diyene kadar bir gerilim oluyor ama evet dediklerinde rahatlama geliyor” dedi. Kenan İmirzalıoğlu, “Biz evet derken ayağa ilk kim bastı, arkadaşlar merak ederler şimdi” diyerek eşine takıldı.

 

Sinem Kobal’ın yanıtı şöyle oldu:


“O zaman dalgınlığıma geldi, bak şimdi artık ben basıyorum!” Ayağı burkulan Sinem Kobal, objektiflere poz verirken Kenan İmirzalıoğlu’nun ayağına bastı.