Sinem Kobal'ın Ayna Karşısındaki Yaz Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren güzel oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Lalin ile çıktıkları yaz tatilinde ayna karşısında yaptığı paylaşım ile takipçilerinden yoğun beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren güzel oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Lalin ile çıktıkları yaz tatilinde ayna karşısında yaptığı paylaşım ile takipçilerinden yoğun beğeni topladı. Son dönemde yaptığı imaj değişikliğiyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran güzel oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Lalin ile çıktıkları yaz tatilinde ayna karşısında yaptığı paylaşım ile takipçilerinden yoğun beğeni topladı.

 

sinem kobal dan ayna karsisinda yaz paylasimi 1

 

Tatilde ayna karşısında çektiği fotoğraflarını "Yaz" notuyla paylaşan Sinem Kobal’a beğeni yağdı. 2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor.

 

sinem kobal dan ayna karsisinda yaz paylasimi 2

 

İkili, yaklaşık 6 ay önce de ilk bebekleri Lalin'i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Lalin'le birlikte tatile çıkan Sinem Kobal, güneşin ve denizinin keyfini çıkarıyor.

 

sinem kobal dan ayna karsisinda yaz paylasimi 3

 

Sinem Kobal, tatilde ayna karşısında çektiği fotoğraflarını "Yaz" notuyla paylaştı. Güzel oyuncunun plaj paylaşımı kısa sürede 150 bini aşan beğeni aldı.

 

sinem kobal dan ayna karsisinda yaz paylasimi 4

 

 

sinem kobal dan ayna karsisinda yaz paylasimi 5