Sinem Kobal'ın Kızı Lalin İle Mutfak Pozu Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Kobal, gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lalin ile mutfakta çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Kobal, gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lalin ile mutfakta çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Kobal, gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lalin ile mutfakta çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Beğeni topladı!

 

Oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya hesabından iki yaşındaki kızı Lalin ile yemek yaptığı anları paylaştı. 2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası’nda nikâh masasına oturan oyuncu Sinem Kobal, 2020 yılında ilk bebeği Lalin’i 7 ay önce de Leyla’yı kucağına aldı. Çocuklarını gözlerden uzak  büyütmeyi tercih eden çiftten Sinem Kobal, uzun bir süre sonra iki yaşındaki kızı Lalin ile yeni pozunu Instagram hesabından paylaştı. Kızıyla mutfağa giren oyuncu, paylaşımına “Şefler iş başında” notunu düştü. Kobal’ın paylaşımı büyük ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

sinem kobal in kizi lalin ile mutfak pozu begeni topladi



Etiketler: