Sinem Öztürk Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sinem Öztürk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Sinem Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sinem Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Sinem Öztürk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Sinem Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Sinem Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sinem Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

sinem ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Sinem Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Sinem Öztürk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi son dönemde ön plana çıkan isimlerden Sinem Öztürk eğitimini Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde tamamlamıştır. 2017 yılında Ege Üniversitesi'nden mezun olan sosyal medya fenomeni Futsal oynamaktadır. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni Futsal'ın dışında futbol, basketbol, fitness, ve extreme sporlarla da ilgilenmektedir. Sık sık kamp yapmayı seven sosyal medya fenomeni doğayı çok sevmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Hayvansever kişiliğiyle takipçilerinden yoğun beğeni alan sosyal medya fenomeni iki tane kedi beslemektedir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken snmmoztrk ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 56.2K takipçisi bulunmaktadır.