Sinem UmaÅŸ'tan Skandal Corona Virüsü Paylaşımı! Tek KuruÅŸ Kazanamıyoruz!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Sinem UmaÅŸ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgınının çok fazla abartıldığını bir haftadır tek kuruÅŸ iÅŸ yapamadığını belirtti.

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Sinem UmaÅŸ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgınının çok fazla abartıldığını bir haftadır tek kuruÅŸ iÅŸ yapamadığını belirtti. Seneler önce katıldığı Gelinim Olur Musun isimli yarışma programıyla ismini duyuran Sinem UmaÅŸ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgınıyla ilgili skandal ifadeler kullanırken bir haftadır tek kuruÅŸ para kazanmadığını belirtti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü için "ÅžiÅŸtim gerçekten corona virüs muhabbetinden. Bu kadar büyütülmez ki? Ä°ÅŸler durdu 1 haftadır tek kuruÅŸ kazanamıyoruz kiralar doÄŸal gazlar nasıl ödenecek? YaÅŸlıların %14 ünü öldüren bir virüs bir çok kiÅŸinin iflas etmesine sebep olacak! Benim için 7 gün büyük kayıp" ifadelerini kullanan ünlü TV yıldızı bu paylaşımıyla sosyal medyada yoÄŸun tepki çekti. 

 

İşte o paylaşım;