Sinem Üsgelen Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sinem Üsgelen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Sinem Üsgelen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Sinem Üsgelen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Sinem Üsgelen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Sinem Üsgelen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Sinem Üsgelen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Sinem Üsgelen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

sinem usgelen kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Sinem Üsgelen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Sinem Üsgelen kimdir? Sosyal medyada yaptığı dikkat çekici paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini yapan sosyal medya fenomeni Sinem Üsgelen bioenerji uzmanı olarak iş hayatına devam etmektedir. Hemşire bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Sinem Üsgelen, bioenerji uzmanı olarak çalışmaya annesinin küçük yaşta kendisine öğrettiklerinin ilham verdiğini söylüyor. 30'lu yaşlarda olduğu tahmin edilen sosyal medya fenomeni Sinem Üsgelen'in tam yaşı maalsef bilinmemektedir. 1.72 cm boylarında ve 57 kg civarı olduğu tahmin edilmektedir. Kadim öğretilere, enerji sistemlerine, şifa tekniklerine duyduğu ilgi kainat, varoluş, bilim, kuantum fiziği ve insanın enerjetik boyutlarına olan merakını daha da arttırdı. 2014 yılından bu yana çalıştığı enerji sistemleri ile kendisi, ailesi ve sevdiklerinin birlikte mükemmel geri dönüşümler yaşadıklarını belirten sosyal medya fenomeni işinin üstadı olan hocalarından aldığı eğitimler ile gelişimini devam ettirmiştir. Bu yazı hazırlanırken Instagram'da susgelen ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni 261K takipçiye sahiptir.