Siynem Gültekin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Siynem Gültekin kimdir? Youtube'da ve sosyal medyada yaptığı sağlıklı beslenme ve yemek içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Siynem Gültekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Siynem Gültekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Siynem Gültekin kimdir? Youtube'da ve sosyal medyada yaptığı sağlıklı beslenme ve yemek içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Siynem Gültekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Siynem Gültekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Siynem Gültekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

siynem gultekin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Siynem Gültekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Siynem Gültekin kimdir? Siynem Gültekin 2021 yılı itibariyle 24 yaşındadır. Bursa’da dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni aslen Artvinlidir. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Arkeoloji bölümünden mezun olmuştur. Yemek sevdasını mensubu olduğu boğa burcuna bağlamaktadır. Instagram ve Youtube’da içerik üretmekten çok keyif aldığını söylüyor. Seyahat etmeyi, gezmeyi ve yeni yerler görüp, keşfetmeyi çok seviyor. Yemek yapmanın kendisini rahatlatan tek şey olduğunu söylüyor. Fazla kilolarından kurtulmak için ne kadar diyet yaptıysa da işe yaramadığını anladıktan sonra üniversite birinci sınıfta sağlıklı yemek ve sağlıklı beslenme konusunda ilk adımı attığını söylüyor. Sonrasında bu alışkanlık yavaş yavaş bir yaşam biçimi haline dönüşmüş kendisi için. Siynem Gültekin’in Instagram sayfasında bu yazı hazırlanırken 173 bin takipçisi bulunuyor.