Skandal! Jean Paul Melmondo'nun Sevgilisi Kadın Ticaretinden Tutuklandı!

6 Eylül 2021 tarihinde 88 yaşında ölen Fransız aktör Jean-Paul Belmondo’nun bir dönem birlikte yaşadığı Belçikalı Barbara Gandolfi fahişe şebekesi yönettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gandolfi’nin eski eşi yine Belçikalı olan Frederic V. de aynı iddiayla geçen ay tutuklanmıştı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Gandolfi avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, kadın ticareti ve genç kızları fuhuşa teşvik etmek iddialarını reddetti. Ancak mahkeme bu ylanlamaya rağmen onun tutukluluk süresini uzattı. Mahkeme dosyasından sızan bilgilere göre, Macaristan’dan Belçika’ya strip-tease kulüplerinde çalıştırılmak üzere getirilen genç kızlar, borçlarını ödeyebilmeleri için fuhuşa zorlanıyordu.

 

Macar kadınlardan birinin ifadesine göre, Barbara Gandolfi’nin ayrılmalarına rağmen “İş” ilişkilerini sürdürdüğü eski kocası ve iki çocuğunun babası Frederic onları fuhuşa zorlayanların başında geliyordu. Frederic’in bir çok randevu evi işlettiği tespit edildi.

 

Macar kadın, Frederic’in kendisine zorla fuhuş yaptırdığını söyledi, “Bir gün ona 40 bin Euro borcum olduğunu, bu borcun kaldığım evin kirası, yemeklerim, uçak biletim karşılığı olduğunu bildirdi. Gece kulüplerinden kazandığımla bu borcumu hiçbir zaman ödeyemeyeceğimi, o nedenle fuhuş yapmam gerektiğini söyledi.  Reddettim ama çok baskı yaptı, hatta beni dövdü. Kabul etmek zorunda kaldım Seks çalışanlarının tanıtımının yapıldığı Redlights sitesinde benim reklamımı Barbara Gandolfi hazırladı. Böylece, Jean-Paul Belmondo’nun eski sevgilisinin adı ilk kez dosyaya girmiş oldu.

 

Macar kadın 1,5 yıl boyunca kendisine günde bazen 10 müşteriyle fuhuş yaptırıldığını öne sürdü, Bunun yarısını komisyon olarak alıyorlar, geri kalanını da borcumdan düşüyorlardı. Bir Euro bile param olmadı. Frederic fuhuş sahnelerini bir kamera aracılığıyla izliyordu. “

 

Frederic ve 5 suç ortağı 20 Şubat’ta cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında Macaristan’da genç kadınları bulup Belçika’ya gönderen 2 kişi tutuklandı. Belçika’da 3 ketteki adreslere düzenlenen baskınlarda fuhuşa zorlanan 3 kadın kurtarıldı, ayrıca 15 lüks araç ve 34 bin Euro nakit para, 9.500 Euro karşılığı altın ve gümüş ile bir çok lüks eşya ele geçirildi.

 

Eş zamanlı olarak Budapeşte’de düzenlenen baskında ise bir lüks araç, 6 bin Euro nakit para ve 4 lüks saat bulundu. Macar polisi operasyonlarda fuhuş için Belçika’ya gönderilmek üzere olan bir çok genç kadının kurtarıldığını, 34 yaşındaki bir Macar ise 28 yaşındaki bir Belçikalı’nın tutuklandığını açıkladı.

 

49 yaşındaki Frederic sorgusunda tüm iddiaları reddetti. Ancak polis onu iyi tanıyor. 1996’dan bu yana 50’den fazla kez mahkum oldu Ayrıca Barbara Gandolfi ile birlikte Jean-Paul Belmondo’yu dolandırmaktan yargı önüne çıkarıldılar. O davadan beraat ettiler.