Soğuk Kış Şartlarına Karşı Cilt Bakım Ürünleri Nelerdir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de bakımdır. Güzelliğe önem veren kadınlarda cilt bakımı yapıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği cilt bakımı sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürünler nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

1- Nemi hapsetme özelliğine sahip jojoba çekirdeği ve avakado yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile cildi yağlandırmadan nemlendirir ve kolay emilir.

 

 

2- Yüz nemlendiricisi, göz çevresi bakım kremi veya saç kremi veya egzama, cilt tahrişleri ve kızarıklığı gidermek için kullanılır. Çok yönlü ve çok arzu edilen çok amaçlı formül, cildin yoğun olarak nemli ve tazelenmiş hissetmesini sağlar. Katkı maddesi, koruyucu madde, koku, paraben ve GDO içermez.

 

 

3- Cerave nemlendirici krem kuru ciltler seramid ve hyalüronik asit içerikli yapısı sayesinde derinin ihtiyacı olan nemi karşılar. Bu takviyeyi sağlarken aynı zamanda deri bariyerini korur. İçeriğinde yer alan seramid tenin onarılmasına katkı sağlar.

 

 

4- Yüzdeki kızarıklık görüntüsünü gidermeye ve cildin çevre radikallerinden korunmasına yardımcı olan yeşil-bej renk düzeltici bir kremdir. Tüm cilt tiplerine uygundur. - Akne ve lekelere çözüm sunmaya yardımcı olur.

 

 

5- Cildin yenilenmesine, kolajen oluşumunun desteklenmesine ve cildin elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. Ölmez çiçek, sandal ağacı ve vetiver yağlarının bilinen dinginleştirici ve dengeleyici etkileriyle tüm duyularınıza hitap eder.Tüm cilt tipleri için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

 

 

6- Caudalie ürünleri göz çevresi için yaşlanma karşıtı ve lift sıkılaştırıcı özellikler de sunuyor. Göz çevresindeki halkaları, lekeleri azaltan, ve göz kapaklarını kusursuz bir hale getiren gece kremi, güne başladığınızda size dinlenmiş bir cilt vadediyor.

 

 

7- Cildin ölü deri ve batıklardan arınmasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan Çay Ağacı Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Salatalık Çekirdeği Yağı, E Vitamini, Gliserin ve Deniz Tuzu ile komple vücut bakımı yapar ve cildi pürüzsüzleştirir. Muhteşem mistik kokusu uzun süre kalıcı etki sağlar.

 

 


Etiketler: