Åžok Ä°ddia! Elmusto'dan Shewo'ya Taciz Ve Tehdit!

Son günlerde yaptığı ÅŸarkılarıyla gündem olan rapçi Elmusto, önce 18 yaşındaki genç rapçi Shewo'nun ÅŸarkısını çaldı, ardından menajeri ile birlikte sözlü taciz ve tehditlerde bulundu.

 

Haber: Efecin

 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Genç rapçi Shewo ise eski arkadaşı olan rapçi Elmusto'nun tarafından ÅŸarkısının çalındığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulunduÄŸunu belirtip; Benle bir ÅŸahıs vasıtası ile arkadaÅŸlık kurdu, bende samimiyetine inandım, ÅŸarkımı dinlettim Elmusto'ya hatta beraber çıkıp bir sahnede bu ÅŸarkıyı okuduk. Üçüncü ÅŸahıs ile problemler yaÅŸamış ve o ÅŸahsın yaptığı yanlışlara say deyip ÅŸarkıyı almış, okumuÅŸ, klip çekmiÅŸ ve yayınlamış. Kendi stüdyomda sarkinin altyapısını hazırlar ve sözlerini yazarken Elmusto oradaydı. Menajerim Leo Yılmaz ile ÅŸarkıyı çıkarmak için hazırlıklarla baÅŸladık. Çok büyük masraflar yaptığımız ÅŸarkının çıkmasına 1 hafta kala, bizden önce ÅŸarkının sözlerini biraz deÄŸiÅŸtirerek, Elmusto ve menajeri ÅŸarkının kendi versiyonlarını yayınladı. Åžok olduk. Bunun üzerine menajerimle soluÄŸu ÇaÄŸlayan adliyesinde aldık. 

 

el musto hakkinda sok iddia taciz etti

 

Yönetmen ve Menajer Leo Yılmaz kamuoyuna ÅŸu açıklamalarda bulundu;

 

18 yaşında bir çocuÄŸun ÅŸarkısı çalınıyor, üstüne kendisine tehditler ve ahlaksız teklifler de bulunuyorlar. Ben kendileri ile muhatap olmadım diye, 18 yaşında çocuÄŸa telefon tacizleri ve hakaretler yağıyor. Rapçilerin arasında bir sorun olduÄŸu zaman, sorunlar diss atarak çözülür. Biz büyüdüÄŸümüz rap kültüründe böyle gördük, böyle büyüdük. Shewo diss parçası yayınlayınca, Elmusto'nun menajeri benim sanatçımı tehdit ediyor ve aÄŸza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor. Biz bu Türkiye Cumhuriyeti'nin adaletine güvenen ve bu süreci hukuki olarak gereken tüm suçlamalarda bulunup, adaleti devletimizin saÄŸlayacağından eminiz. Elmusto ve menajerine bu ülkenin muz cumhuriyeti olmadığını göstereceÄŸiz.