Sokak Ortasında Bir Anda Soyunmaya Başladılar! Sosyal Medyada Tepki Çeken Görüntüler! Yer İspanya!

İspanya'nın Malaga kentinde sokakta bir anda soyunmaya başlayan kadınların görüntüleri sosyal medyada gündem olurken gerçek sonradan anlaşıldı. 

 

İspanya'nın Malaga kentinde sokakta bir anda soyunmaya başlayan kadınların görüntüleri sosyal medyada gündem olurken gerçek sonradan anlaşıldı. İspanya'nın Malaga kentinde sokakta bir anda soyunmaya başlayan kadınların görüntüleri sosyal medyada gündem olurken gerçek sonradan anlaşıldı. 

 

Haberler'de yer alan habere göre; İspanya'da bulunan Malaga kentinde kadınların sokak ortasında bir anda soyunmaya başlaması çevredekiler tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı. Dakikalar sonra ortaya çıkan fotoğraf makineleri ise bu durumun bir katalog çekiminden kaynaklı olduğunun anlaşılmasını sağladı. Ancak yine de abartılı çekim hakkında soruşturma başlatıldı. İspanya'nın güneyindeki Endülüs Özerk Bölgesi'nin bir şehri olan Malaga'da genç kadınların sokak ortasında soyunmaya başlamaları nedeniyle ilginç anlar yaşandı.

 

sokak ortasinda bir anda soyunmaya basladilar

Görüntüler Twitter'dan alınmıştır

 

KALABALIĞA ALDIRIŞ ETMEDİLER

 

İç çamaşırlarını çıkartarak kameranın karşısında poz veren modeller kendilerini izlemek için toplanan kalabalığa aldırış etmedi.

 

sokak ortasinda bir anda soyunmaya basladilar

Görüntüler Twitter'dan alınmıştır.

 

TEPKİ YÜKSELDİ

 

Kalabalıktan eleştiri seslerinin yükselmesi üzerine bir kişi o anları kaydederek sosyal medyadan paylaştı. Belediye yetkilileri, izin verilmediğini kabul ettikten sonra, cüretkar fotoğraf çekimi hakkında acil bir soruşturma başlattı.

 

SOSYAL MEDYADA DA ELEŞTİRİ ALDI

 

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü çocukların ve ailelerin olduğu bir sokakta bu tarz bir fotoğraf çekiminin yapılmasını doğru bulmadıklarını dile getirdi.