Somer Sivrioğlu Masterchef All Star 2023'e Dönüyor! İşte Açıklaması!

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yayınlanacak bölümle ekranlara döneceğini açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yayınlanacak bölümle ekranlara döneceğini açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Masterchef All Star 2023 yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yayınlanacak bölümle ekranlara döneceğini açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Bu akşam dönüyor!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yayınlanacak bölümle ekranlara döneceğini açıklayan Şef Somer Sivrioğlu "Bu akşam saat 8'de kavuşuyoruz @masterchefturkiye ailemizle. Bu süreç boyunca destekleri için patronumuz @acunilicali ve @acunmedyatr ailesine, yapımcılarımız @iremkanan ve @bilginarslann a , üzerlerine ekstra yük alan ortaklarım @chefmehmetyalcinkaya ve @danilozanna ya, yokluğumu aratmayan, tecrübe ve bilgileriyle programımıza kalite katan @ylmzozturk @chefmuratbozok @omurakkor ve @osmansezener e ama en önemlisi beni hiç yalnız bırakmayan ve sevildiğimi her an hissettiren siz değerli seyircilerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. LET THE SHOW ROLL!!!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

somer sivrioglu masterchef all star 2023 e donuyor