Somer Sivrioğlu'nun Uğruna Evliliğini Bitirdiği Sevgilisi Ortaya Çıktı!

TV8'de yayınlanan Masterchef yemek programının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun uğruna 18 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi ortaya çıkarken, sevgilisiyle pozları sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yemek programının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun uğruna 18 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi ortaya çıkarken, sevgilisiyle pozları sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. TV8'de yayınlanan Masterchef yemek programının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun uğruna 18 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi ortaya çıkarken, sevgilisiyle pozları sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Karar gazetesinde yer alan habere göre; Ekranların en çok izlenen yemek yarışması olan MasterChef Türkiye, şefleriyle gündem olmaya devam ediyor. Yıllardır yarışmada jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu'nun herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamıyor. Bu nasıl bir güzellik... Hatta Sivrioğlu, 18 yıllık evliliğini güzel sevgilisi uğrunu tek kalemde bitirmişti. Bakın bakalım Somer Sivrioğlu'nun herkesten sakladığı sevgilisi kimmiş?

 

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, şefleriyle gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Somer Sivrioğlu'nun yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çıkan gizli aşk üzerine 18 yıllık eşiyle boşanan Sivrioğlu, herkesi şoke etmişti. Direkt bu kararın alınmasına şaşıran hayranlarını Somer Sivrioğlu'nun evliliğini bitiren sevgilisi araştırmaya başladı. Bakın bakalım Somer Sivrioğlu'nun herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi kim çıkmış?

 

AÇIKLAMASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

 

Geçtiğimiz haftalarda bir programa konuk olan Somer Sivrioğlu, yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşmüştü. Somer Sivrioğlu açıklamasında, "Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse fayda olur." ifadeleriyle gündemi altüst etmişti.

 

YASAK AŞKI ORTAYA ÇIKTI

 

18 yıllık evliliğini bitiren Somer Sivrioğlu'nun herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Sivrioğlu'nun MasterChef editörü olan Pınar Kayabaşı'yla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Gizli aşk herkesi şoka uğratırken Sivrioğlu'nun yeni aşkı görenlerin ağzını açık bırakıyor. Adeta bir güzellik kraliçesi.

 

İşte Somer Sivrioğlu'nun gizli aşkı...

 

somer sivrioglu nun gizli aski ortaya cikti

 

PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR GELİYOR

 

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Pınar Kayabaşı, paylaşımlarıyla herkesin dikkatini çekiyor. En son Somer Sivrioğlu ile paylaşım yapan Kayabaşı, "Seninle olmak sevgilim, ışıkları hiç sönmeyen bir lunaparkta yaşamak gibi!" ifadelerini kullanmıştı. Sık sık Somer şef ile paylaşımlarda bulunan Kayabaşı'nın da Acun Ilıcalı bünyesinde çalıştığı biliniyor.