Somer Sivrioğlu Ve Mehmet Yalçınkaya Masterchef'ten Ayrılıyor Mu? Acun Ilıcalı'dan Jet Yanıt!

Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya Masterchef Türkiye jüri üyeliklerinden ayrılıyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu'nun Masterchef Türkiye yarışma jüriliğinden ayrılıyorlar iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu'nun Masterchef Türkiye yarışma jüriliğinden ayrılıyorlar iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu'nun Masterchef Türkiye yarışma jüriliğinden ayrılıyorlar iddialarına yanıt verdi. 

 

Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya Masterchef Türkiye'den ayrılıyorlar mı?

 

TV8 ekranlarının sevilen programlarından olan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonda "AllStar" olarak ekranlarında yerini alması bekleniyor. MasterChef Türkiye AllStar'da Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda yer almayacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı'dan gelen hamle Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya MasterChef AllStar'da olmayacak iddiasına cevap olarak nitelendirildi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyesi olduğu MasterChef Türkiye, TV8 ekranlarının sevilen programları arasında yerini alıyor. Yeni sezonda MasterChef Türkiye AllStar olarak yayınlanacak olan programda Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu'nun yer almayacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaların ardından ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı'dan cevap niteliğinde bir hamle geldi. Acun Ilıcalı yarışmada yer alan ikili ile çekildiği kareyi "Şefler canımız" notunu düştü. Bu paylaşım iki şefin de MasterChef Allstar'da yola devam edeceği şeklinde yorumlandı. İddiaya göre Somer Sivrioğlu'nun yerine Refika Birgül, Mehmet Şef yerine de Ömer Akkor geleceği konuşuluyordu. 

 

İşte o paylaşım;

 

acun ilicali somer sivrioglu ve mehmet yalcinkaya nin masterchef turkiye den ayriliyorlar iddialarina yanit verdi