Son Nefesini Vermeden 2 Kişiyi Öldürdüğünü İtiraf Etti!

2000 yılında Susan Carter’ın ailesi kaygılıydı. 41 yaşındaki kadını ve 10 yaşındaki kızı Natasha’yı bir süredir  göremiyorlardı. Ana-kız,koca evini terk etmişti e Susan kızının velayetinin kendisinde kalması için mücadele ediyordu. Eski eşine, “Bir daha kızını göremeyeceksin” uyarısında bulunmuştu. Ama görülemeyenler onlar olmuştu. Çünkü ortadan kaybolmuşlardı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

2021’e kadar soruşturmadan hiçbir sonuç anlamadı. Hatta FBI anne ve kızıyla ilgili bilgi vereceklere 10bin dolar ödül vaat etti. Yaşadıkları veya yaşayabildikleri tahmin edilen tüm kentlere yıllara göre gelişebilecekleri varsayılarak güncelleştirilen portreleri yapıştırıldı. 2023’te ödül miktarı 20 bin dolara çıkarıldı.

 

202’de soruşturmayı yürüten polis ekipleri Susan ve ve kızının Larry Webb diye birinin evinde yaşamaya başladıklarını ve kayboldukları sırada hala o evde olduklarını  tespit etti. Webb’in hala yaşadığı evi aramak için bir izin çıkarttı. Polisler evde duvara saplanmış bir kurşun buldu ayrıca DNA tahlilleri küçük kızın kan izlerinin belirlenmesini de sağladı.

 

2023 Ekim’inde Larry Webb sorguya çekildi. 80’li yaşlarda  olan ve sağlı iyice bozulan adam birsağlık kuruluşunda gözetim altına alındı. İlk başlarda anne ve kızının başına ne geldiğini hatırlamadığını söyledi. Onları en son ne zaman gördüğünü de bilmiyordu. Çünkü, ileri derecede bunama ile karşı karşıyaydı.

 

2024 Nisan’ı başlarında  adam hem gözaltına, hem de sıkı bir sorguya alındı  Sonunda bir tartışma sonrası  Susan’ı  öldürdüğünü itiraf etti. “Maddi  durumum hiçbir zaman iyi olmadı. Susan da evimde sakladığım birkaç doları çalmıştı” dedi. Cinayet sonrası hayatının raydan çıktığını, yeni bir başlangıç için ortada tanık bırakmaması gerektiğini, o nedenle de Susan’ın  kızını da öldürdüğünü anlattı. Adam başta cesetleri  ne yaptığını açıklamayı reddetti.Sonunda çarşafa  sarıp bodruma bıraktığını, daha sonra da bahçede bir çukur kazıp gömdüğünü söyledi. 22 Nisan’da polisler ana-kızın cesetlerinden geri kalanları  buldular. Ancak Larry Webb 6 saat önce cezaevinde son nefesini vermişti.



Etiketler: