Soner Arıca'dan Dikkat Çeken Pınar Gültekin Dava Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Soner Arıca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın yargılandığı davada verilen 24 yıl ceza için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Soner Arıca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın yargılandığı davada verilen 24 yıl ceza için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Soner Arıca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın yargılandığı davada verilen 24 yıl ceza için dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Soner Arıca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın yargılandığı davada verilen 24 yıl ceza için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ""haksız tahrik" diye tanımlanan aklın alamadığı sonuç, akıl alamayacak kadar vahşi bir davranışa haklılık payı mı tanıyor şimdi!... gerçekten anlaşılır gibi değil; anlaşılır hale getirilemez az ya da çok hiç bir vahşet -ki hele o kadarı-... şaşkın ve üzgünüm..." ifadelerini kullanan Arıca sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;

 

soner arica dan dikkat ceken pinar gultekin dava yorumu