Soner Arıca'dan Tokat'ta Bir Hastanede Kaydedilen Görüntüler İçin Yorum! Nefret Ettim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Soner Arıca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tokat'ta bir hastanede kaydedilen işkence görüntüleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Soner Arıca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tokat'ta bir hastanede kaydedilen işkence görüntüleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Soner Arıca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tokat'ta bir hastanede kaydedilen işkence görüntüleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

İnsan olmadıkları net!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tokat'ta kaydedilen tepki çeken hastane görüntüleri için "Kendisini savunamayacak durumda bir hastaya eziyet eden iki yaratık görüntüsüne (insan olmadıkları net!) daha şahit olduk; bu çok utanç verici, çokkk düşündürücü, çok üzücü...Bu kadar zalimlik, sevgisizlik, empati yoksunluğu; yazık çok yazık...Nefret ettim, neffffret..." ifadelerini kullanan Arıca sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

soner arica dan tokat ta kaydedilen hastane goruntulerine tepki