Songül Kara Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Songül Kara kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Songül Kara ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Songül Kara kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Songül Kara kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Songül Kara ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Songül Kara ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Songül Kara kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

songul kara kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Songül Kara kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Songül Kara kimdir? Sosyal medyada yaptığı sempatik paylaşımlarla ve güzelliği ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni Songül Kara Mat& Reformer pilates eğitmeni olarak çalışmaktadır. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni fit görüntüsü ve güzelliği ile sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Sevgi isminde kendisi gibi pilates eğitmenliği yapan bir ablası vardır. Bir tane yeğeni mevcuttur ve kendisini en yakın arkadaşı olarak görmektedir. Renkli dünyaları sevdiğini söyleyen sosyal medya fenomeni hemen her koşulda yaşamak gerektiğine inanıyor. İzmir ve Leo isminde iki kedisi bulunmaktadır. Aslen İzmirli'dir ve İzmir'de yaşamını devam ettirmektedir. Bu yazı hazırlanırken Songuldum kullanıcı ismiyle Instagram'da paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 194K takipçisi bulunmaktadır ve dijital ortamdaki başarısını her geçen gün arttırmaya devam etmektedir. 



Etiketler: