Songül Karlı Barbie Akımına Uydu! Pembe Saçları Sosyal Medyada Gündem Oldu! Bu Ne Hal!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Songül Karlı Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Barbie akımına uyarken takipçilerinden olumsuz yorumlar aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Songül Karlı Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Barbie akımına uyarken takipçilerinden olumsuz yorumlar aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Songül Karlı Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Barbie akımına uyarken takipçilerinden olumsuz yorumlar aldı. 

 

songul karli da barbie akimina uydu paylasim gundem oldu

 

Bu ne hal abla!

 

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Songül Karlı, Barbie akımına uydu. Saçlarını pembe yapan ve pembe bir elbise giyen Karlı sosyal medyanın diline düştü. 49 yaşındaki türkücü Songül Karlı, geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda şarkıcıya estetik operasyonu yapan doktoru, "Orta yüz germe yaptık, Paris ışıltısı tarzı yaptık ve botoks yaptık. Abartı bir şey yapmadık" demişti. "Maalesef 20 yaşında değiliz" diyen türkücü eleştirilere rağmen "Estetiksiz kimseyi görüyor musunuz sokakta? Yaptırmayan yok. En önemli şey doğru kişiye operasyonu yaptırmak. Doğru doktor önemli. Kendimi seviyorsam sıkıntı yok. Mesajları okumuyorum bile... Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa" demişti.

 

songul karli da barbie akimina uydu paylasim gundem oldu

 

Gelen olumsuz yorumları umursamayan Songül Karlı, Barbie filminin gösterime girmesinin ardından oluşan 'Barbie hayranlığı' akımına uydu. Pembe saç ve pembe dekolteli kıyafetiyle akıma katılan türkücüyü görenler şaştı kaldı. Sosyal medyanın diline düşen Songül Karlı'ya, "Abla bu ne hal", "Ya ablam türkücü Barb olmuş", "Bu estetikli barbie mi?" yorumlarında bulundu.