Songül Karlı Estetik İle 20 Yıl Gençleşti! Son Hali Şoke Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Songül Karlı, son yaptırdığı estetik operasyon ile 20 yıl gençleşirken, son halini görenler gözlerine inanamadı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Songül Karlı, son yaptırdığı estetik operasyon ile 20 yıl gençleşirken, son halini görenler gözlerine inanamadı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Songül Karlı, son yaptırdığı estetik operasyon ile 20 yıl gençleşirken, son halini görenler gözlerine inanamadı.  

 

Son hali şoke etti!

 

Songül Karlı'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Değişimiyle adeta bambaşka biri olan ünlü türkücü iple yüz gerdirme tekniğiyle 20 yaş birden gençleşti. Ünlü türkücü Songül Karlı olağanüstü değişimi ile sosyal medyada trend oldu. Sık sık görünümünde değişiklik yapan 48 yaşındaki Karlı'nın son halindeki büyük değişim büyük ses getirdi. Güzel türküleriyle kulakların pasını silen ünlü türkücü Songül Karlı yine görünümünde yaptığı değişiklikle gündem oldu. Fakat bu seferki diğerlerine hiç benzemiyor. Son olarak ekranlarda Gelinim Mutfakta programının sunucusu olarak boy gösteren Songül Karlı yüzüne fransız askısı uygulaması yaptırmıştı.

 

İşte Songül Karlı'nın son hali;

 

songul karli nin son hali olay oldu estetik ile 20 yil genclesti