Songül Öden Amerika'da Irkçılık Kurbanı Olan George Floyd İçin Tepkisini Dile Getirdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Songül Öden, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika'nın Mineapolis eyaletinde ırkıçılık kurbanı olan George Floyd'un ölümüyle ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Songül Öden, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika'nın Mineapolis eyaletinde ırkıçılık kurbanı olan George Floyd'un ölümüyle ilgili tepkisini dile getirdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Songül Öden, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika'nın Mineapolis eyaletinde ırkıçılık kurbanı olan George Floyd'un ölümüyle ilgili tepkisini dile getirdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Seni özel kılan tek şey vicdanın olabilir..ne rengin..ne dilin.. ne dinin.. ne ırkın .. ırkçılık tedavisi olmayan bir hastalıktır ve malesef bu yüzyılın istisnasız en popüler hastalığıdır" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;