Songül Öden'den Bebek Müjdesi! Anne Olmaya Hazırlanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Songül Öden'in hamile olduğu haberi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Songül Öden'in hamile olduğu haberi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Songül Öden'in hamile olduğu haberi sosyal medyada gündem oldu. 

 

2020 yılında dünyaevine giren oyuncu Songül Öden'den müjdeli haber geldi. Öden'in hamile olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncu Songül Öden, 2005-2007 yılları arasında ekrana gelen Gümüş dizisiyle tanındı. Partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Öden, oyunculuğu ve güzelliği ile oldukça beğenilen ünlüler arasında. Bir süre yer aldığı dizilerin ardından şimdilerde gözlerden uzak olan oyuncu, 2020 yılında dünyaevine girdi. 44 yaşındaki Öden, 4 yıl boyunca aşk yaşadığı Arman Bıçakçı ile nikah masasına oturdu. Nikahından paylaştığı kareler ise sosyal medyada büyük beğeni aldı.

 

 

Habertürk’ten Aytekin Teker’in haberine göre; evlilik sonrası herhangi bir projede yer almayan Songül Öden'in şimdilerde bebek beklediği iddia edildi. İlk kez anne olma heyecanını yaşayacak olan Öden'in bebeğinin cinsiyeti ise henüz açıklanmadı.



Etiketler: