Songül Öden'den MHP Eski Milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen Sözlerine Sert Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Songül Öden, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği şok sözlere sert yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Songül Öden, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği şok sözlere sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Songül Öden, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği şok sözlere sert yanıt verdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Songül Öden, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." sözlerine tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." sözleri için "Çen çot mu dert ettin #ahmetçakar? Oyy kıyamam.. haklısınız tabi memleketin konuşacak başka sorunu yok.. DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN ,RUJUMUZDAN,DEKOLTEMİZDEN,BAŞÖRTÜMÜZDEN" ifadelerini kullanan Öden sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

songul oden den ahmet cakar a cok sert melis sezen yaniti