Şoray Uzun'un Neşet Ertaş Anısı Olay Oldu!

Ünlü sunucu ve oyuncu Şoray Uzun katıldığı bir televizyon programında anlattığı Neşet Ertaş anısıyla sosyal medyada olay oldu. 

 

Ünlü sunucu ve oyuncu Şoray Uzun katıldığı bir televizyon programında anlattığı Neşet Ertaş anısıyla sosyal medyada olay oldu. Şoray Uzun bir dönem yaptığı programda Neşet Ertaş ile arasında geçenleri anlatırken bu anısıyla sosyal medyada olay oldu. 

 

Şoray Uzun yaptığı açıklamada "Devletin resmi davetlisi olarak bile gelmiyor. O dönem Almanya'da yaşıyor. Birgün yayında Neşet Usta çocuklarıma anlatacağım bir gün torunlarımı görürsem anlatacağım bir anı olsun istiyorum lütfen gel. Yayın bitti bir yarım saat sonra telefon. Ya ben kimim de böyle yalvarıon çağırıon sarı oğlan. Sen min diye telefon..  Ben yarın geliom  inanır mısınız uçak bileti almadı. Zengin değildi Neşet Usta. Yani o uçak biletini belki de çok zor ödedi çünkü düğünlerde Türkü söyleyerek para kazanıyordu. Uçak biletini kabul etmedi. Bir de giderken dedi ki Allahım Ya Rabbim! Bizim dedi sanatçı milleti sen bilion ya biraz nazlı olur bilion mu dedi. Bazısına da çok yakışır dedi. Sonra geliyom der gelmez dedi. Konuksuz kalacağın zaman dedi bana bir telefon et ben gelirim dedi" ifadelerini kullanırken bu anı sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o görüntüler,