Sosyal Medyada Mehmet Ali Erbil'in Vasiyet Haberine Tepkiler Nasıl Oldu?

Geçtiğimiz yıl düşerek kaburga kemiklerini kırmasıyla nükseden kaçış sendromu hastalığı yüzünden 234 gün yoğun bakımda kalan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, aradan geçen sürede 3 kez daha hastaneye yatmak zorunda kalırken, son yaşanan gelişmelerin ardından avukatına vasiyetini hazırlattığı iddia edilince sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu. 

 

Geçtiğimiz yıl düşerek kaburga kemiklerini kırmasıyla nükseden kaçış sendromu hastalığı yüzünden 234 gün yoğun bakımda kalan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, aradan geçen sürede 3 kez daha hastaneye yatmak zorunda kalırken, son yaşanan gelişmelerin ardından avukatına vasiyetini hazırlattığı iddia edilince sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Son günlerde sağlık durumu yüzünden gündemde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in avukatına vasiyetini hazırlattığı iddia edilince günün en çok konuşulan konularından biri oldu. 

 

Sizin için sosyal medyada Mehmet Ali Erbil'in vasiyetini hazırlattığı iddiaları için kullanıcıların yaptıkları yorumları derledik. İşte o yorumlar,