Sosyal Medyada Ömür Gedik'in Oscar Töreni İçin Yaptığı Yorumlara Tepkiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Oscar ödül törenleri için "Korsandan izlediğiniz filmlerle Oscar tahmini yapmayın. Film sinemada izlenir..." ifadelerini kullandı, sosyal medyada kullancılar kendisine yoğun tepki gösterdiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Oscar ödül törenleri için "Korsandan izlediğiniz filmlerle Oscar tahmini yapmayın. Film sinemada izlenir..." ifadelerini kullandı, sosyal medyada kullancılar kendisine yoğun tepki gösterdiler. Son dönemde gündeme dair yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Oscar ödül törenlerine en iyi film dalında aday olan The Irishman'in hiçbir zaman vizyona girmediğini unutup "Korsandan izlediğiniz filmlerle Oscar tahmini yapmayın. Film sinemada izlenir..." ifadelerini kullandı, sosyal medyada kullancılar kendisine yoğun tepki gösterdiler. 

 

İşte sosyal medyada kullanıcıların Ömür Gedik'in  "Korsandan izlediğiniz filmlerle Oscar tahmini yapmayın. Film sinemada izlenir..." ifadeleri için yaptıkları yorumlar;