Sosyal Medyayı Sallayan Küçük Kedi!

Facebook'ta yayınladığı sevimli hayvan hikayeleri ile tanınan Little But Fierce isimli Facebook sayfası, sayfasında yayınladığı hikaye ile yürekleri sızlattı. 

 

Facebook'ta yayınladığı sevimli ve acıklı hayvan hikayeleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Facebook sayfası Little But Fierce, sayfasında yayınladığı yeni videosunda Rocky isimli kedinin öyküsünü paylaştı. 

 

Bulunduğunda henüz gözleri açılmamış olan minik Rocky günlerce hayatta kalmak için mücadele etti. Yeni annesinin başaracğından fazla umudu olmayan Rocky her türlü engele rağmen hayatta kalmayı başardı. Fakat zorluklar bununla da sınırlı değildi. Henüz minik dostumuz da neler yapabileceğini bilmiyordu. Karşılaştığı diğer zorlukları da başarı ile atlatan minik dostumuz Rocky'nin inanılmaz bir o kadar da hüzünlü hayatta kalma mücadelesi Facebook kullanıcıları tarafından yoğun ilgi ile izlendi. 

 

Kısa sürede 33 milyondan fazla izlenen acıklı başarı öyküsü ile Rocky sosyal medyada gündem oldu. Detayları merak ediyorsanız, aşağıda paylaştığımız link üzerinden videoyu takip edebilirsiniz.