Spice Girls 30'uncu Yıllarını Nostaljik Bir Video İle Kutladılar!

Geri Halliwell, Melanie Brown, Victoria Beckham, Melanie Chisholm ve Emma Bunton, 30’uncu yılları için ortak ilk radyo konserinin videosunu paylaştılar.

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

“Friednship never ends” (Dostluk asla bitmez) diyorlardı “Spice Girls” grubu “Wannabe” adlı şarkılarında. 30 yıl sonra dostlukları devam ediyor. Geri Halliwell, Melanie Brown (« Mel B »), Victoria Beckham, Melanie Chisholm (« Mel C ») ve Emma Bunton’dan oluşan ünlü grup biraraya gelmeleinin 30’uncu yıldönümünü takipçileriyle bir arşiv videosuyla paylaştı.

 

“Bugün Spice Girls’ün ilk şarkılarının kaydının 30’uncu yıldönümü. 1994’te başlayan yolculuğumuz muhteşem, inanılmaz ve hayal ettiğimizin ötesinde ötesinde bir noktaya ulaştı. Bizi ilk günden itibaren destekleyen hayranlarımıza şükranlarımızı sunarısz”: Grup üyeleri X (Eski Twitter) platformundan bu mesajı yayınladılar.

 

Mesajı izleyen videoda Spice Girls’ün 5 üyesinin, grubun tüm dünyada üne kavuşmasını sağlayan “Wannabe” şarkısını söyledikleri görülüyor. Grubu üne kavuşturan diğer parçaları hatırlatalım: “Spice up your life”, “Stop”, “Too Much”.

 

1995 ile 1998 yılları arasında, Spice Girls’ün single ve albümleri dünyada en çok satanlar listesinin hep ilk sıralarında yer aldı. 1998’de Geri Hallwell’in ayrılmasından sonra kalan dörtlünün çıkardığı üçüncü albüm eskisi kadar ilgi uyandırmayınca, grup dağıldı. Herkes kendi yoluna gitti. Tek başlarına kariyerlerini sürdürmeye çalıştılar.

 

Bununla birlikte, bir “Best” albüm ve dünya turnesi için 2007’de yeniden bir araya geldiler. Grup daha sonra bir çok kez kendini yeniledi, son olarak 2012’deki Londra Olimpiyat Oyunları’nda tam kadro olarak sahneye çıktı. Melanie Brown (Mel B) Ocak ayında bir TV kanalında yaptığı açıklamada, “Grubumuzun 5 üyesinin de yer alacağı güzel bir haberi birkaç haftaya kadar hayranlarımızla paylaşacağız” dedi.

 

spice girls 30 uncu yillarini nostaljik bir video ile kutladilar



Etiketler: