Star TV Karar Verdi! Çöp Adam Dizisi Final Yapıyor!

Star TV'nin Çöp Adam dizisi yeni sezonda istediÄŸi reyting rakamlarına ulaÅŸamadığı için 30. bölümde final yapacak. 

 

Star TV'nin Çöp Adam dizisi yeni sezonda istediÄŸi reyting rakamlarına ulaÅŸamadığı için 30. bölümde final yapacak. Star TV'nin Çöp Adam dizisi yeni sezonda istediÄŸi reyting rakamlarına ulaÅŸamadığı için 30. bölümde final yapacak. 

 

GeçtiÄŸimiz günlerde yeni sezonu baÅŸlayan Çöp Adam dizisi için final kararı alındı. Reytinglerde istenilen baÅŸarıya ulaÅŸamayan dizi, 30. bölümle ekrana veda edecek. BaÅŸrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaÅŸtığı Çöp Adam dizisi, geçtiÄŸimiz günlerde yeni sezon bölümleri ekrana gelmeye baÅŸladı. Ancak dizi reyting sıralamasında istenilen baÅŸarıya ulaÅŸamadığı için final kararı alındı.

 

2 HAFTANIN REYTÄ°NG SONUÇLARINDA BAÅžARISIZ OLDU

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre, Çöp Adam dizisi önceki hafta sezonu çok düÅŸük reytinglerle açtı. Dizi bu hafta da aynı ÅŸekilde beklentinin çok altında izlenme rakamlarına ulaÅŸtı. EÄŸer dizi önümüzdeki hafta da çok düÅŸük reytingler alırsa 30. bölümde final yapacak. Yeni sezonda Tamer ve Peri çiftinin kaçırılan bebeklerinin üzerine yoÄŸunlaÅŸmıştı.