Su Burcu Yazgı Coşkun 'Koca Dudak' Lakabının Hikayesini Anlattı!

Kardeşlerim dizisinin yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına katılırken çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Haberleri Servisi

 

İşte Su Burcu Yazgı’nın açıklamalarından öne çıkanlar!

 

‘Meksikalısın diye düşünüyoruz!’

 

İbrahim Selim’in açılışta yaptığı ‘Meksikalı’ olduğunu düşünüyoruz şakasına cevap veren ünlü oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun ‘Bu kadar isim ne e ailem hepsini koymak istemiş. Karar verememiş onlara helal olsun. Evet gayet güzel  Su’yu ablam koymuş. Burcu’yu babam koymuş,  Yazgı’yı da annem koymuş.’ ifadelerini kullandı.

 

su burcu yazgi coskun koca dudak lakabinin hikayesini anlatti

 

‘Evde Arnavut gelenekleri devam ediyor!’

 

Sözlerine devam eden Su Burcu Yazgı Coşkun Arnavut kökenli bir aileden geldiğini dile getirirken, evlerinde halen Arnavut geleneklerinin ve yemeklerinin devam ettiğini dile getirdi. Coşkun yaptığı açıklamada ‘ annem Arnavut ama oradan Karadeniz'e göç etmişler birazcık Karadeniz var babam Antalyalı Ama genelde mesela evde Eee Arnavut gelenekleri devam eder. mesela yemekleri yemek mesela mişoriz var mesela salçalı tavuklu bir pilav ama çok güzel fırında yapılan ay tövbe estağfurullah inanılmaz güzel bir şey. pırasalı böreğim var.Allah kahretsin o net çok güzel şey’ ifadelerini kullandı.

 

su burcu yazgi coskun koca dudak lakabinin hikayesini anlatti

 

‘Bence insan biraz yaz sürecini yaşamalı!’

 

‘Hayal kırıklığı yaşadığın bir olaydan sonra kendini toplama rutinin var mı?’ sorusuna Su Burcu Yazgı Coşkun verdiği yanıtla dikkat çekti. Coşkun Selim’in sorusuna ’Şöyle hayal kırıklığı yaşadıktan sonra hemen kendimi toparlamalı vesaire gibi düşünmüyorum. Bence insan biraz yaz sürecini yaşamalı. Ağlıyorsa ağlamalı üzülmeli sonra zaten bir zaman sonra o melankoliden sıkılıyorsun ama o acıda yaşanmalı. Sonra bir zaman sonra geçiyor.’ ifadelerini kullanırken bu cevap büyük beğeni topladı.

 

su burcu yazgi coskun koca dudak lakabinin hikayesini anlatti

 

‘Çok aşkım derim!’

 

Sevmediğin bir hitap şekli var mı? şeklideki İbrahim Selim’in sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu “Ben de çok fazla aslında hitaplı konuşuyorum çünkü daha kibar geliyor. Mesela çok ‘Aşkım’ derim. Ha yani şöyle diyelim ki su verir misin? Okey ama su verir misin aşkım? dediğimde daha tatlı oluyor ve insanın daha çok su veresi geliyor mesela. O yüzden çok aşkım derim ama bazen de çok saçma kişilere aşkım böyle ağzım kayıyor.’ ifadelerini kullandı.

 

su burcu yazgi coskun koca dudak lakabinin hikayesini anlatti

 

‘Vanilya kokusunu çok severim!’

 

En çok neyin kokusunu seversin sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun ‘Vanilya’ kokusunu çok sevdiğini dile getirdi.

 

su burcu yazgi coskun koca dudak lakabinin hikayesini anlatti

 

Koca dudak lakabının hikayesini anlattı!

 

İbrahim Selim’in ‘Hiç sevmediğiniz bir lakabınız var mı?’ sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu ‘Yok’ derken, İbrahim Selim’in ‘Aileniz size ‘Koca Dudak’ diyormuş.’ sözleri için dikkat çeken ifadeler kullanırken bu lakabın hikayesini şu sözlerle anlattı:

 

su burcu yazgi coskun koca dudak lakabinin hikayesini anlatti

 

‘Evet onun hikayesi de şöyle: Annem cinsi eğitimi öğrenmeye gidiyor hastaneye. Doktor erkek ya da kız demeden ‘koca dudaklı’ bir kızınız olacak diyor. Öyle haberi veriyor. O yüzden koca dudak kalmış.’