Suat Ateşdağlı'dan Dikkat Çeken Galatasaray Alanyaspor Maç Yorumu! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü DJ Suat Ateşdağlı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray Alanyaspor maçı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü DJ Suat Ateşdağlı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray Alanyaspor maçı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunurken çarpıcı açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü DJ Suat Ateşdağlı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray Alanyaspor maçı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunurken çarpıcı açıklamalar yaptı 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray Alanyaspor maçı için "Kalp krizi geçirdim, saatlece anjiyoda kalıp 3 stent yedim, Allah yardım etti, doktorlarım aslan gibiydi, hayata tutunduk. Ertesi günü yemin billah bugünkü kadar yorgun argın değildim. Çok ciddiyim ne şampiyonluk ne galibiyet umrumda değil. Kralını yaşadım ben. Ama bu neydi ya.. 80'lerin başı Hamza Alan, Sadık Deda, Cumhur Demir, Ertuğrul Dilek yılları gibi..O zaman sosyal medya tv yayın yoktu, oldu bittiydi !" ifadelerini kullanan Ateşdağlı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

suat atesdagli dan dikkat ceken galatasaray alanyaspor maci yorumu