Sude Burcu'nun Mert Öcal İle Motor Pozu Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz hafta Survivor 2022 All Star'a veda eden ünlü Survivor yarışmacısı Sude Burcu elendikten sonra sevgilisi Mert Öcal ile çıktığı tatilde yaptığı motor pozlu paylaşım ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz hafta Survivor 2022 All Star'a veda eden ünlü Survivor yarışmacısı Sude Burcu elendikten sonra sevgilisi Mert Öcal ile çıktığı tatilde yaptığı motor pozlu paylaşım ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve geçtiğimiz hafta Survivor 2022 All Star'a veda eden ünlü Survivor yarışmacısı Sude Burcu elendikten sonra sevgilisi Mert Öcal ile çıktığı tatilde yaptığı motor pozlu paylaşım ile beğeni topladı.

 

Survivor 2022 All Star'da bu yıl gösterdiği performansla adından söz ettiren Sude Burcu, geçtiğimiz haftalarda girdiği eleme potasında yarışmaya veda ederek hayranlarını üzmüştü. Survivor Sude, adadan döner dönmez sevgilisi Mert Öcal'la buluşmuş ve ikili birlikte tatile çıkmıştı. Son paylaşımıyla olay yaratan Sude, Mert Öcal'la motor üstünde poz verdi. Survivor'da bu yıl gösterdiği performansla adından söz ettiren başarılı yarışmacı Sude Burcu, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Güzelliğiyle mest eden başarılı yarışmacı, sevgilisi Mert Öcal'la adeta gezmeler doyamıyor. Survivor'dan elenir elenmez sevgilisi Mert Öcal'ın yanına koşan Sude Burcu, birlikte tatile çıkmıştı. Tatilden pozlarını sergileyen Sude Burcu ve Mert Öcal takipçilerinin beğeni yağmuruna tutulmuştu. Son olarak sevgilisiyle her gün vakit geçiren ve yanından ayrılmayan Sude Burcu, motor üstünde olay yaratan bir poz verdi. Paylaşımında Mert Öcal'ı etiketleyen ve "Miss my boy so much" diyerek özlemini dile getiren Sude Burcu takipçilerinin dikkatini çekti. 

 

İşte o poz;

 

sude burcu nun mert ocal ile motor pozu begeni topladi