Åžükran Ovalı'nın Üvey KardeÅŸi Deniz SaÄŸdıç'tan Åžok Ä°ddia! Ne Söyledi?

Rol aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Åžükran Ovalı hakkında üvey kardeÅŸi Deniz SaÄŸdıç katıldığı programda annesiyle görüÅŸmediÄŸini söylerken duruma isyan etti. 

 

Rol aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Åžükran Ovalı hakkında üvey kardeÅŸi Deniz SaÄŸdıç katıldığı programda annesiyle görüÅŸmediÄŸini söylerken duruma isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Åžükran Ovalı hakkında üvey kardeÅŸi Deniz SaÄŸdıç katıldığı programda annesiyle görüÅŸmediÄŸini söylerken duruma isyan etti. 

 

Duruma isyan etti!

 

Åžükran Ovalı'nın üvey kardeÅŸi Deniz SaÄŸdıç, katıldığı programda oyuncunun 6 yıldır annesiyle görüÅŸmediÄŸini söyleyerek isyan etti. Ovalı'nın ÅŸöhreti yakaladıktan sonra ailesinden uzaklaÅŸtığını söyleyen SaÄŸdıç, "Benim annemin gözü açık gidecek, sürekli 'ben ne yaptım da bu evlat böyle oldu' diyor. Åžükran ailesine ve annesi çok baÄŸlı bir evlattı. NiÅŸan arifesinde gece yarısı annemle kavga ediyor her ÅŸey kopartıyor. Caner'le annemin arasında bir sorun yok, onlar tanışıyorlar. Åžükran bir anda çok deÄŸiÅŸti. Yaklaşık 6 senedir hiç görüÅŸmüyoruz."

 

sukran ovali ile ilgili sok iddia 6 yildir annesiyle gorusmuyor