Şükrü Özyıldız İle Sevgilisi Büşra Cebe Aşka Geldiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Büşra Cebe ile romantik anlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Büşra Cebe ile romantik anlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Büşra Cebe ile romantik anlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Romantik paylaşım!

 

Bir süredir Büşra Cebe ile aşk yaşayan Şükrü Özyıldız, sevgilisiyle birlikte objektif karşısında poz verdi. Şükrü Özyıldız, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Büşre Cebe ile aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri süren çift, ilişkilerini sosyal medyaya taşıdı. Özyıldız, sevgilisiyle çekilen siyah-beyaz fotoğrafını kalp emojisiyle yayınladı. Cebe de aynı kareyi kendi hesabından paylaştı.  

 

İşte o paylaşım;

 

sukru ozyildiz ile busra cebe aska geldiler