Süleyman Yağcı'nın Öpemezsin Derim Açıklamasına Demet Akalın'dan Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı, önceki gün yaptığı tayt giymemeli kadınlar, açıklamasının ardından bu kez öpüşen çiftleri uyarırım sözleriyle gündem olurken, Demet Akalın Yağcı'nın açıklaması için dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı, önceki gün yaptığı tayt giymemeli kadınlar, açıklamasının ardından bu kez öpüşen çiftleri uyarırım sözleriyle gündem olurken, Demet Akalın Yağcı'nın açıklaması için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Süleyman Yağcı, önceki gün yaptığı tayt giymemeli kadınlar, açıklamasının ardından bu kez öpüşen çiftleri uyarırım sözleriyle gündem olurken, Demet Akalın Yağcı'nın açıklaması için dikkat çeken yorumlarda bulundu.  

 

fis fis ismail in opusemezsin aciklamasina demet akalin dan olay yorum

 

Gördüğüm yerde yapışacağım Okan'ın dudaklarına!

 

Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı tayt açıklamasından sonra yeni bir açıklamayla daha tepki çekti. Süleyman Yağcı açıklamasında "Otobüste sevişen birilerini görsem uyarırım. Öpüşürsen 'öpüşemezsin' derim" yorumuyla dikkat çekti. Demet Akalın Yağcı'nın sözlerini duyunca bomba bir yorum yaptı. Akalın bu sözleri paylaşıp "Gördüğüm yerde yapışacağım Okan'ın dudaklarına" dedi.