Süper Model Elle Macpherson Gençlik Ve Güzellik Sırlarını Paylaştı!

Manken Elle Macpherson 60 yaşına girmeye hazırlanırken katıldığı bir programda gençlik sırrını paylaştı. 

 

Süper model Elle Macpherson, 60 yaşına girmeye hazırlanıyor. Ünlü model halen gençliğindeki güzelliğini ve fitliğini korumasının sırrını ilk kez açıkladı. Gelecek ay 60 yaşına girecek olan Avustralyalı süpermodel Elle Macpherson, hayatını “sağlıklı yaşam” üzerine odakladığından beri ikonik figürünü korumanın zor olmadığını söyledi.

 

“Vücut” lakabıyla tanınan güzel model, pazartesi günü katıldığı “Sunrise” programında formda vücudunun ardındaki sırrın “aşk, kahkaha, su ve güneş ışığı” olduğunu söyledi. Sözcü'nün aktardığına göre Macpherson, bunlarla ilgili zorlanmadığını belirterek, “'Her zaman ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olduğunu düşündüğümüz gençlik ve güzelliğin artık sağlıklı yaşam ve güzellik olduğunu gerçekten anladığımızı hissediyorum.”

 

"YAŞAM TARZIMIN BİR PARÇASI”

 

“Sağlık vizyonumun zaman içinde geliştiğini düşünüyorum. Daha doğal hale geldi. Bu benim yaşam tarzımın bir parçası” şeklinde konuştu. Ayrıca çiftçi pazarından özenle seçilmiş, yerel olarak yetiştirilen ve organik tüm gıda ürünlerini içeren bitki bazlı bir beslenmeye güvendiğini de itiraf etti. Programın sunucusu, modele, sağlıklı olmayan bir şey tüketip tüketmeyeceğini sordu. Macpherson bu soruyu doğum gününde biraz pasta yemeyi sevdiğini söyleyerek cevapladı.