Survivor 2019 Yarışmacısı Atakan Işıktutan Hangi Yarışma İle Ekranlara Dönecek?

TV8'de yayınlanan Survivor isimli yarışma programıyla adını duyuran ünlü TV yıldızı Atakan Işıktutan önceki gün sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanladırırken 2021 yılında Survivor yarışmasına katılacağı iddia edilen Işıktutan'ın aslında bambaşka bir proje için yer aldığı ortaya çıktı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor isimli yarışma programıyla adını duyuran ünlü TV yıldızı Atakan Işıktutan önceki gün sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanladırırken 2021 yılında Survivor yarışmasına katılacağı iddia edilen Işıktutan'ın aslında bambaşka bir proje için yer aldığı ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı paylaşımşarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Atakan Işıktutan önceki gün sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanladırırken 2021 yılında Survivor yarışmasına katılacağı iddia edilen Işıktutan'ın aslında bambaşka bir proje için yer aldığı ortaya çıktı.

 

Cehennem Haftası yarışmasıyla geri dönecek! 

 

Dün Survivor 2019 yarışmacısı Atakan Işıktutan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım merak konusu olmuştu. Herkes Survivor 2021’de mi yer alıyor sorusunu sorarken sizler için bu konuyu araştırdık. Atakan Işıktutan ‘Cehennem Haftası ‘ adlı bir yarışmaya katılıyor . TRT belgeselde yayınlanacak olan bu yarışma Survivor’a benziyor bu yarışmada yarışmacıların telefon ile ilişiği kesiliyor. İlginç format ile ilgili sosyal medyada birçok yorum yapılırken, Işıktutan'ın sergileyeceği performans şimdiden merak konusu oldu. 

 

Atakan isiktutan cehennem haftasi