Survivor 2021'de Bir Dostluk Daha Sona Erdi!

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, TV8'de yayınlanan Survivor'da kurulan bir dostluğun daha sona erdiğini bildirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, TV8'de yayınlanan Survivor'da kurulan bir dostluğun daha sona erdiğini bildirdi. Son dönemde yaptığı Survivor haberleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, TV8'de yayınlanan Survivor'da kurulan bir dostluğun daha sona erdiğini bildirdi. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Kalaycıoğlu ile Steven'ın dostluklarının bittiğini belirten ünlü sosyal medya fenomeni "Survivor 2021’deki bir dostluk daha sona erdi! Yarışmaya Gönüllüler takımında başlayan ve uzun bir süre takımda birbirleriyle çok iyi anlaşan fakat takımların ayrılmasının ardından özellikle Ayşe - Aleyna geriliminde Steven’ın Ayşe’nin tarafında yer almasıyla araları bozulan Steven - Aleyna ikilisinden Aleyna yarışmanın sona ermesinin üstünden 1 ay geçmesinin ardından Steven’ı sosyal medya hesabında takipten çıktı" ifadelerini kullandı. 

 

aleyna steven dostlugu bitti