Survivor 2022 All Star Batuhan Karacakaya Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Survivor 2022 All Star Batuhan Karacakaya kimdir? TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yakında başlayacak ve bu sene All Star formatında yayınlacak fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star takımında yer alan Batuhan Karacakaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Batuhan Karacakaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2022 All Star Batuhan Karacakaya kimdir? TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yakında başlayacak ve bu sene All star formatında yayınlacak fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star takımında yer alan Batuhan Karacakaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Batuhan Karacakaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

survivor 2022 allstar batuhan karacakaya kimdir

 

Survivor 2022 All Star Batuhan Karacakaya kimdir?

 

Batuhan Karacakaya (5 Şubat 1997, İstanbul) Türk oyuncudur. Oyuncu Aşk-ı Memnu dizisinde 2008 ile 2010 yıllarında "Bülent Ziyagil" rolünü canlandırdı. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Mert" karakterini canlandırdı ve birçok filmde rol aldı, Diriliş Ertuğrul dizisinde "Dündar" rolünü canlandırdı.BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR? 5 Şubat 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu özellikle Aşk-ı Memnu dizisiyle hatırlanmaktadır. Batuhan Karacakaya bu dizide Bülent Ziyagil karakterine hayat vermiştir. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Mert rolüyle karşımıza çıktı. Daha sonra da bir çok film vce dizide kendine yer buldu. 1,82 boyunda olan oyuncu 75 kilodur. Batuhan Karacakaya Survivor 2021'e yarışmacı olarak katılmıştı. Karacakaya 2022 yılında da Survivor'da yer alacak.

 

5 Şubat 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu Setlere adım attığında henüz 11 yaşındadır. Batuhan Karacakaya, Aşk- Memnu dizisinde Bülent rolü ile ünlendikten sonra sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol aldı. Batuhan Karacakaya, kariyerine üniversite yıllarında Diriliş Ertuğrul dizisiyle devam etti. Genç oyuncu şuan Survivor yarışmasında yarışıyor. Batuhan Karacakaya boyu 1.82 m'dir. Batuhan Karacakaya'nın kilosu ise 75 kg'dır.