Survivor 2022 All Star'da Bora Edin'den Elenme Sonrası İlk Paylaşım! Ne Dedi?

Survivor 2022 All Star'da elenen Bora Edin ilk paylaşımında ne dedi? TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star'da elenen Bora Edin, Twitter sayfasından yaptığı ilk paylaşımda duygularını sevenleriyle paylaştı. 

 

Survivor 2022 All Star'da elenen Bora Edin ilk paylaşımında ne dedi? TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star'da elenen Bora Edin, Twitter sayfasından yaptığı ilk paylaşımda duygularını sevenleriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Bora Edin, Twitter sayfasından yaptığı ilk paylaşımda duygularını sevenleriyle paylaştı. 

 

Herkese sonsuz teşekkürler!

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star'da elenen Bora Edin, Twitter sayfasından yaptığı ilk paylaşımda duygularını sevenleriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Beni destekleyen, dualarını eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürler. Erken bir veda oldu ama Aslan’ıma ve dünyalar güzeli eşime kavuştum o yüzden çok mutluyum. Hepinizi çok seviyorum" ifadelerini kullanan Edin sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

survivor 2022 all star da elenen bora edin den ilk paylasim