Survivor 2022 All Star'da Eleme Konseyinde Hikmet Barış Murat Yağcı Gerginliği!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, aksiyon ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, eleme konseyinde Yasin'in elenmesi sonrası Hikmet'in gülmesi sonrası Barış Murat Yağcı'nın tepkisi konseye damga vurdu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, aksiyon ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, eleme konseyinde Yasin'in elenmesi sonrası Hikmet'in gülmesi sonrası Barış Murat Yağcı'nın tepkisi konseye damga vurdu. TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, aksiyon ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, eleme konseyinde Yasin'in elenmesi sonrası Hikmet'in gülmesine sinirlenen Barış Murat Yağcı'nın Hikmet ile tartışması gündeme damga vurdu. 

 

survivor all star 2022 de hikmet baris murat yagci gerginligi gundem oldu

 

Niye gülüyorsun Hikmet?

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, aksiyon ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, eleme konseyinde Yasin'in elenmesi sonrası Hikmet'in gülmesine sinirlenen Barış Murat Yağcı'nın Hikmet ile tartışması gündeme damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın Yasin Obuz'un ismini söylemesi sonrası gülen Hikmet Tuğsuz'a Barış Murat Yağcı "Kaldığın için gülüyorsun değil mi Hikmet?" sözlerine "Hikmet sana laf düşmez. Sen karışma bana oradan konuşma. Eğer orası (Acun Ilıcalı) sorarsa niye güldüğümü söylerim" ifadeleriyle cevap verdi. Bunun üzerine "Ben bir iyileşeyim, görüşelim seninle" ifadelerini kullanan Yağcı'ya "Görüşelim Barış'cım" şekinde yanıt verirken Yağcı'nın "Kes" sözü sonrası ortam gerildi.