Survivor 2022 All Star'da Furkan Dede'den Olay Ünlüler Takımı Açıklaması! En İçten Pazarlıklı Takımıdır!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada Ünlüler Takımı'yla ilgili çok sert ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada Ünlüler Takımı'yla ilgili çok sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada Ünlüler Takımı'yla ilgili çok sert ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

furkan dede den survivor unluler takimi ile ilgili dikkat ceken aciklama

 

En fiyasko en içten pazarlıklı takımıdır!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada Ünlüler Takımı'yla ilgili çok sert ifadeler kullandı. Furkan Dede yaptığı açıklamada "2008'den beri Survivor'a gönül veren biri olarak söylüyorum. Şu Ünlüler Takımı Survivor tarihinin en fiyasko takımı, en içten pazarlıklı takımı budur. Sema'yı, Nagihan'ı, Atakan'ı ağzım açık dinledim. Sema diyor ki Adem, Atakan, Batuhan bu potadan aslanlar gibi çıkardı diyor Sema. Yok ya! Batuhan geçen sene nasıl elenmişti?, Mert geçen hafta nasıl elendi? Ben Sema kadar garanti edemiyorum. Adem, Atakan, Batuhan öyle kolay çıkabilme garantisi veremem. Nagihan Survivor korkakların yeri değil diyor. Siz kendinizi bir de karar mercii haline getirmişssiniz. Bu konseyi ağzım açık dinledim." ifadelerini kullandı.