Survivor 2022 All Star'da Hanzade Durmuş'tan Takımlar Karıştırılsın Mı Sorusuna İlginç Cevap!

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı yorumda takımlar karıştırılsın mı sorusu hakkında düşüncelerini dile getirdi. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı yorumda takımlar karıştırılsın mı sorusu hakkında düşüncelerini dile getirdi. Son dönemde yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı yorumda takımlar karıştırılsın mı sorusu hakkında düşüncelerini dile getirdi. 

 

hanzade durmus survivor 2022 de takimlar karismasin dedi

 

Sanki bir filmi yarıda bırakacakmışız gibi geliyor!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı yorumda takımlar karıştırılsın mı sorusu hakkında düşüncelerini dile getirdi. Durmuş yaptığı yorumda "Ben takımlar karıştırılmasın oyu kullandım. Takımlar karışırsa sanki bir filmi yarıda bırakacakmışız gibi geliyor. Şimdi Gönüllüler Takımı'nda gruplar arasındaki çatışmanın eli kulağında. O çatışmada neler olacak ben kendi adıma bunu görmek istiyorum. Keza Ünlüler Takımı'nda da bir grup var çatışan. Bu filmi izlemek istiyorum ben. Çoğunluk karışsın derse yeni bir filme başlarız o ayrı ama ben bu filmin sonunu merak ediyorum" ifadelerini kullanırken takımların karıştırılmasına sıcak bakmadığını söyledi.