Survivor 2022 All Star'da Kadınlar Erkeklere Karşı İlk Kez Mücadele Edecekler!

Survivor 2022 All Star tüm heyecan, aksiyon ve gerilimiyle devam ederken, yayınlanan yeni bölüm fragmanında kadınlar bu sezon ilk kez erkekler ile mücadele edebilecekler.

 

Survivor 2022 All Star tüm heyecan, aksiyon ve gerilimiyle devam ederken, yayınlanan yeni bölüm fragmanında kadınlar bu sezon ilk kez erkekler ile mücadele edebilecekler. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin merakla takip ettiği programların başında gelen Survivor 2022 All Star tüm heyecan, aksiyon ve gerilimiyle devam ederken, yayınlanan yeni bölüm fragmanında kadınlar bu sezon ilk kez erkekler ile mücadele edebilecekler.​  

 

Kadınlar ilk kez erkeklere karşı!

 

Survivor 2022 All Star'da ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya mücade yaşıyor. Survivor'ı yeni bölüm fragmanında heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan bölümde, ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Oynanacak olan ödül oyununda ise kadınlar, erkeklere karşı ilk kez mücadele edebilecek. Geçtiğimiz bölüm Adem'le tartışan Hikmet, bu kez Adem’in kendisini tebrik edip etmeyeceğini merak ettiğini ifade etti. Survivor All Star'ın 12 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümün fragmanı, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Survivor fragman videosu Adem ile Hikmet arasında son bölümde yaşanan gerilimin etkilerinin bu bölümde de devam edeceğini gösterdi. Hikmet’in Adem’i yendikten sonra ip atlar gibi yapması ve ot biçmesi Adem’i oldukça sinirlendirmişti. 



Etiketler: