Survivor 2022 All Star'da Mert Öcal İle Nisa Bölükbaşı'nın Tartışması Olay Oldu!

Survivor 2022 All Star'da haftanın elenen ismi Mert Öcal olurken, Mert'in kararı duyduktan sonra Nisa'nın gülmesine sinirlenerek söylediği sözler gündem oldu. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2022 All Star'da haftanın elenen ismi Mert Öcal olurken, Mert'in kararı duyduktan sonra Nisa'nın gülmesine sinirlenerek söylediği sözler gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yarışmacılardan Mert Öcal Survivor'a veda ederken, Acun Ilıcalı'nın elendiğini açıklamasından sonra Öcal'ın Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı polemik sosyal medyada gündem oldu. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Mert ile Nisa arasındaki tartışma olay oldu!

 

Survivor 2022 All Star'da haftanın elenen ismi Mert Öcal olurken, Mert'in kararı duyduktan sonra Nisa'nın gülmesine sinirlenerek söylediği sözler gündem oldu. Elendiğini Acun Ilıcalı'dan öğrendikten sonra Nisa'nın yüz ifadesine sinirlenen Öcal "Nisa niye gülüyorsun" şeklinde Nisa'ya yüklenirken, Nisa'nın "Gülmüyorum ki" şelindeki karşılığı sonrası "Bence hoşuna gitti. Ben 2020'de elendiğimde de gülmüştün, şimdide gülüyorsun. Elenene gülünmez" ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada gündem oldu. 

 

mert ocal ile nisa bolukbasi nin elenme polemigi sosyal medyada gundem oldu