Survivor 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'ndan Şok Barış Murat Yağcı İddiası!

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla ve heyecanla devam ederken, 3. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kaybetmesinin ardından Barış Murat Yağcı'nın Sude ve Yağmur'u teselli etmesi üzerine Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı için kadınları dövüyor iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla ve heyecanla devam ederken, 3. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kaybetmesinin ardından Barış Murat Yağcı'nın Sude ve Yağmur'u teselli etmesi üzerine Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı için kadınları dövüyor iddiası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla ve heyecanla devam ederken, 3. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kaybetmesinin ardından Barış Murat Yağcı'nın Sude ve Yağmur'u teselli etmesi üzerine Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı için kadınları dövüyor iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

survivor 2022 all star da nisa bolukbasi ndan baris murat yagci icin kadin dovuyor iddiasi olay oldu

 

Kadınları döven adam burada şov yapıyor!

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla ve heyecanla devam ederken, 3. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kaybetmesinin ardından Barış Murat Yağcı'nın Sude ve Yağmur'u teselli etmesi üzerine Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı için kadınları dövüyor iddiası sosyal medyada gündem oldu. Barış Murat Yağcı'nın Sude ve Yağmur'u teselli ettiği anlarda Nisa'nın Barış Murat Yağcı için "Şimdi çıldıracağım. Kadınları döven adam burada gelmiş şov yapıyor. İnanılır gibi değil" ifadelerini kullanırken, bu iddia sosyal medyada gündem oldu. 

 

Barış'ı en iyi ben tanıyorum!

 

Nisa Bölükbaşı sonrasında yaptığı röportajda konuyla alakalı "Barış oyun sonrası bir baktım bizim takımın kızlarını teselli ediyor. Bu takımda ve yarışmada Barış'ı en iyi ben tanıyorum. Barış gerçekte hiç böyle bir insan değil. Barış kötü anlamda kadınları ağlatan bir adam. Sevgiden değil yani kötü olduğu için ağlatıyor. Gerçek buyken onu orada öyle görünce beni bir gülme aldı. Yaptığı sadece şov başka birşey değil."  ifadelerini kullandı. 

 

İddia konseye de taşındı!

 

Barış Murat Yağcı konseyde "Nisa Benim ile alakalı yerli yersiz kadınları döven kadınları ağlatan adam takımımdaki kızları teselli ediyor ve şov yapıyor" ifadelerini kullanmış. Ben herkese saygı duyuyorum, ona da ismimi hiçbir zaman ağzına almamasını söyledim. Yarışmanın başından beri ondan o kadar uzak duruyorum. Selam bile vermemiş olabilirim. Benim ondan ricam benim ile alakalı lütfen görmezden gelsin, beni kadın düşmanı gib göstermekten de vazgeçsin" ifadelerini kullanırken Nisa "Valla bilen biliyor. Ne yaşadığımızı bir biz bir Allah bilir. Bir açıklama yapmak istemiyorum, o an söylemek istemişimdir söylemişimdir. Bir sebebi vardır da söylemişimdir. Yoksa bende onu görmezden geliyorum merak etmesin" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine "Ben sanki Nisa'yı dövmşüm gibi gösteriyor. Karalıyor. Nisa günün 16 saati uyuyordu kalanında da ağlıyordu. Bir özür dilese saygı göstermeyi öğrense iyi olur" şeklinde karşılık veren Barış Murat Yağcı'ya bu kez Nisa Bölükbaşı "Asla özür dilemem. Bundan fazlasını konuşmaya gerek yok." ifadelerini kullandı. Seni dövdü mü Barış Nisa diye soran Acun Ilıcalı'ya "Bana el kaldırmışlıı var. Eski kız arkadaşını da dövdü. Kapıyı kitleyip gidemezsin demişliği de var." ifadelerini kullanan Bölükbaşı sosyal medyada gündem oldu.