Survivor 2022 All Star'da Yokluk Adası'na Giden İlk İsim Kim Oldu?

Survivor 2022 All Star'da Yokluk Adası'na ilk giden isim kim oldu? TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecanı, aksiyonu ve gerilimiyle devam ederken, Birleşme sonrası ilk kez bu hafta uygulanmaya başlanacak Yokluk Adası'na giden ilk isim yapılan konseyde belli oldu. 

 

Survivor 2022 All Star'da Yokluk Adası'na ilk giden isim kim oldu? TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecanı, aksiyonu ve gerilimiyle devam ederken, Birleşme sonrası ilk kez bu hafta uygulanmaya başlanacak Yokluk Adası'na giden ilk isim yapılan konseyde belli oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor 2022 All Star tüm heyecanı, aksiyonu ve gerilimiyle devam ederken, Birleşme sonrası ilk kez bu hafta uygulanmaya başlanacak Yokluk Adası'na giden ilk isim yapılan konseyde belli oldu. 

 

survivor 2022 all star da ardahan uzkanbas yokluk adasina giden ilk isim oldu

 

Survivor 2022 All Star'da Yokluk Adası'na ilk giden isim kim oldu?

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecanı, aksiyonu ve gerilimiyle devam ederken, Birleşme sonrası ilk kez bu hafta uygulanmaya başlanacak Yokluk Adası'na giden ilk isim yapılan konseyde belli oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu Ünlüler'in en iyi mücadelesinde 3-0 galibiyeti ile sonuçlanırken, yapılan Gönüllüler konseyinde Hikmet 4, Ardahan 5, Evrim 3 oy alırken, Yokluk Adası'na giden ilk isim Ardahan oldu.