Survivor 2022 All Star Nisa Bölükbaşı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Survivor 2022 All Star Nisa Bölükbaşı kimdir? TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yakında başlayacak ve bu sene Allstar formatında yayınlacak fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star takımında yer alan Nisa Bölükbaşı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Nisa Bölükbaşı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2022 All Star Nisa Bölükbaşı kimdir? TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yakında başlayacak ve bu sene All Star formatında yayınlacak fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star takımında yer alan Nisa Bölükbaşı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Nisa Bölükbaşı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

survivor 2022 allstar nisa bolukbasi kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Survivor 2022 All Star Nisa Bölükbaşı kimdir?

 

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. daha 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

 

Nisa Bölükbaşı 23 yaşındadır. 60 kilodur. Boyu 1.70 cmdir. Praglıdır. Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 doğumludur. Yengeç burcudur. İstanbul'da yaşıyor. Nisa Bölükbaşı'nın annesi Çekyalı, babası ise Türktür. Nisa Bölükbaşı'nın kardeşinin adı Selma Nida Bölükbaşı’dır. Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisi Jakup Kubco oldukça merak konusu olmuştur. Lakin Nisa Bölükbaşı ve Jakup ayrılmıştır. Bunun üzerine Jakup ''Merhaba, sadece teşekkür etmek istiyorum ve benim için endişelenmene gerek yok. Ben iyiyim, hayatımda çok güzel insanlar var ve çok mutluyum. Nisa’nın yaptığı da onun kararıdır ve bence, ondan gerçekten hoşlanıyor. Yani sorun değil ve hepiniz, ona bakan biri olduğu için, Onun için mutlu olmalısınız.Sevgiler Jakup '' ifadelerinde bulunmuştur. Nisa Bölükbaşı ayrıca bir dönem Barış Murat Yağcı ile ilişki yaşamıştır. Nisa Bölükbaşı Türkçe ve Çekce bilmektedir. Nisa Bölükbaşı Slavia Prag takımını desteklemektedir.