Survivor 2022 All Star Ünlüler Takımı'ndan Yapılan Oyunu Bırakma İsteği Programa Damga Vurdu!

Survivor 2022 All Star'da heyecan, aksiyon ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde konseyde Acun Ilıcalı'nın konuyu açmasıyla ortaya çıkan oyunu bırakma isteği gündeme damga vurdu. 

 

Survivor 2022 All Star'da heyecan, aksiyon ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde konseyde Acun Ilıcalı'nın konuyu açmasıyla ortaya çıkan oyunu bırakma isteği gündeme damga vurdu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin ilgiyle izlediği Survivor 2022 All Star'da heyecan, aksiyon ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde konseyde Acun Ilıcalı'nın konuyu açmasıyla ortaya çıkan oyunu bırakma isteği gündeme damga vurdu. 

 

Evet ağabey yaptık!

 

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada "Siz oyunu bırakma gibi bir girişimde bulunmuşsunuz bu doğru mu?" demesi üzerine söze giren Atakan "Evet ağabey. Biz kadınlarda 3-0'ı görünce biz bu oyunu yapamayacağız diye düşündük. Bununla beraber gittik Esat ağabey ile görüştük. Ama asıl olayımız oyunu bırakmak değil, o tuttuğumuz topun bizim sakatlığımızı nüksettirmesinden korktuk." ifadelerini kullanması sosyal medyada gündem oldu. 



Etiketler: